Településrendezés


Településrendezés

Cégünk fő profilja a Településrendezési Eszközök készítése, mely magában foglalja a Településszerkezeti Terv és a Helyi Építési Szabályzat kidolgozását, utóbbi esetében annak mellékletét képező Szabályozási Tervet is. A településrendezési eszközök az építés és a területfelhasználás rendje szempontjából a „Hol?” és a „Hogyan?” kérdéseket járják körül.

A vonatkozó jogszabályok alapján a Településrendezési Eszközök módosításáról, vagy további, változatlan formában való használatáról a települési önkormányzat dönt. Településszerkezeti Terv esetén erről legalább tízévente, Helyi Építési Szabályzat esetén legalább négyévente szükséges erről dönteni, az időközben esetleg megjelenő fejlesztési, módosítási igények miatt azonban a módosításra, felülvizsgálatra gyakrabban is szükség lehet.

Cégünk fennállása óta számos településrendezési és településfejlesztési dokumentumot készített, illetve számos településsel tart fenn kapcsolatot. Kérjük, tekintse meg portfóliónkat!

Portfólió


VÁTI Városépítési Kft.
© 2023 VÁTI Városépítési Kft. Minden jog fenntartva.

Tisztelt látogató!

A könnyebb kapcsolatfelvétel érdekében keressen bennünket elsősorban emailen, vagy kollégáink közvetlen telefonszámán, amennyiben ismeri!

Köszönjük!