Településrendezés


Településrendezés

Cégünk fő profilja a településrendezési eszközök készítése, mely magában foglalja a településszerkezeti terv és a helyi építési szabályzat kidolgozását, utóbbi esetében annak mellékletét képező szabályozási tervet is. A településrendezési eszközök az építés és a területfelhasználás rendje szempontjából a „Hol?” és a „Hogyan?” kérdéseket járják körül.

A vonatkozó jogszabályok alapján a településrendezési eszközök módosításáról, vagy további, változatlan formában való használatáról a települési önkormányzat dönt. Településszerkezeti terv esetén erről legalább tízévente, Helyi Építési Szabályzat esetén legalább négyévente szükséges erről dönteni, az időközben esetleg megjelenő fejlesztési, módosítási igények miatt azonban a módosításra, felülvizsgálatra gyakrabban is szükség lehet.

Cégünk fennállása óta számos településrendezési és településfejlesztési dokumentumot készített, illetve számos településsel tart fenn kapcsolatot. Kérjük, tekintse meg portfóliónkat!

Portfólió


VÁTI Városépítési Kft.
© 2021 VÁTI Városépítési Kft. Minden jog fenntartva.

Tisztelt látogató!

A könnyebb kapcsolatfelvétel érdekében keressen bennünket elsősorban emailen, vagy kollégáink közvetlen telefonszámán, amennyiben ismeri!

Köszönjük!